MERK: Denne siden er oversatt av Google. Ta kontakt med oss hvis du vil hjelpe oss med å oversette informasjonen.

Søk

Billericay Christmas Market

Dec 2014: To get into the festive spirit we were offered a fantastic opportunity to take part in the Billericay Christmas Market, Essex UK. We were kindly supported by H&D Beauty (owned by friends of mine) who gave up their premises for the day so we could sell cakes, cards, refreshments and of course a raffle. Great fun was had with christmas hats and music playing. I have to say a big thank you to Les, Harry, Joyce, my mum and Dee and Hayley for all their help and support on the day.

Total raised = £329.341200x709-billericay-christmas-7-300x242

Har du et spørsmål?

Siste nyheter og forskning

En enkel video som forklarer genomet ditt. Takk til veldedighetsorganisasjonen Great Ormond Street Hospital for å la oss dele.
Hva er forskjellen mellom genetikk og genomikk?