LET OP: Deze pagina is vertaald door Google. Neem contact met ons op als u ons wilt helpen de informatie te vertalen.

Zoekopdracht

Richard T Smith - goochelaar

Guinness World Record Holder voor 'The Longest Magic Show', Richard T Smith, vermaakte onze gezinnen tijdens ons galadiner op onze familieconferentie:

Richard was zo vriendelijk de opbrengst van zijn vergoeding voor de avond te schenken aan MJVC - de Magicians, Jugglers and Buikspreker Club - om jonge, opkomende goochelaars te helpen hun vak aan te scherpen.

De volgende dag na ons galadiner kreeg ik een telefoontje van Richard en hoorde wat hij te zeggen had over het evenement:

Ik heb de afgelopen veertig jaar op veel evenementen opgetreden en ik kan zeggen dat twee evenementen er bovenuit steken:

  • de eerste was in het Hilton hotel voor de weeskinderen van Tsjernobyl die helaas alles hadden verloren wat we soms als vanzelfsprekend beschouwen; familie en huizen. De kinderen waren beleefd, welgemanierd en echt een aanwinst voor de ouders die ze helaas verloren hebben.
  • de tweede was tijdens het Ring20-evenement dat op zaterdagavond 5 augustus in Jury's Inn in het centrum van Liverpool werd gehouden. Er waren families van over de hele wereld, Australië, Amerika, Nederland om er maar een paar te noemen. En het was nederig om weer eens te zien dat kinderen met gezondheidsproblemen zo welgemanierd, beleefd en respectvol zijn, ik kan niet meer lovend over ze spreken en hun families zijn geweldige mensen. Ik wil ook alle mensen die verbonden zijn met Ring20 veel succes wensen bij wat ze ook doen.

Richard 't Smit

 

Richard was zo ontroerd door het evenement en het voorbeeldige gedrag van onze kinderen, dat hij ons heeft gevraagd om enkele van zijn eBooks met jullie te delen. Er zijn boeken die geschikt zijn voor kinderen (geschreven voor kinderen in het Liverpool Children's Hospital) en ook boeken die geschikt zijn voor volwassenen. Genieten van!

Boeken geschikt voor kinderen

Boeken geschikt voor oudere kinderen/volwassenen:

Ik weet zeker dat u Richard wilt bedanken, niet alleen voor zijn tijd, maar ook voor zijn vriendelijke woorden en het delen van zijn werk met ons. Bedankt Richard!

Richard T Smith

Heb je een vraag?

Laatste nieuws en onderzoek

Meer weten over ons Ring20 Patiëntervaringsonderzoek 2023? Lees verder...
Weten welke impact het werk van Ring20 (het goede doel) heeft? Lees verder...