LET OP: Deze pagina is vertaald door Google. Neem contact met ons op als u ons wilt helpen de informatie te vertalen.

Zoekopdracht

De geweldige uitdagingen van Dan

Dit is Daniel uit Wales die momenteel Ring20 Research and Support UK CIO ondersteunt:

“Ik probeer het bewustzijn te vergroten en geld in te zamelen voor Ring 20 Research & Support UK. Het is een liefdadigheidsinstelling die onze familie nauw aan het hart ligt, aangezien mijn neef James lijdt aan het zeldzame ringchromosoom 20-syndroom. Ik werd vorig jaar geïnspireerd door de inzamelingsacties van mijn zus en zwager en besloot dat ik meer wilde doen om de bekendheid van Ring20 te vergroten door deel te nemen aan zoveel mogelijk sportieve uitdagingen. Ik hoop dit jaar 7 te voltooien, ik heb er tot nu toe 4 voltooid, dus ik zit op schema.

Ik begon 2019 met mijn allereerste race in de National Botanic Gardens of Wales, de Wildflower Duathlon genaamd, het was een kille ochtend en een vroege start op zondag 10e Maart. De race bestond uit 5 km lopen, 28 km fietsen en een tweede 5 km lopen. Het was de eerste keer dat ik overgangen tussen elk element moest voltooien en ik heb zeker veel geleerd! Het was een zware, heuvelachtige uitdaging, maar ik slaagde erin om het te voltooien terwijl mijn familie me aanmoedigde en me aan de finish ondersteunde. Dat James daar was, maakte een enorm verschil en dwong me absoluut om over de finish te komen.

Ik nam toen mijn eerste 10km-race, die was op zondag 31st Maart en was de Brecon Carreg Cardiff Bay 10k. Ik hoopte echt om in minder dan 55 minuten te voltooien en was verheugd om dat te verslaan met een eindtijd van iets minder dan 53 minuten.

Op zondag 7e In juni ben ik de zwaarste uitdaging aangegaan die ik ooit ben tegengekomen - de Dragon Ride die bestaat uit 153 km op een racefiets van Margam naar Brecon en terug, inclusief 6 grote toppen die gelijk staan aan 2.300 meter bergopwaarts klimmen met een gemiddelde van 15%-gradiënt. Na de eerste piek dacht ik echt niet dat ik de race zou kunnen voortzetten, laat staan voltooien, maar na een slopende 7 uur en 57 minuten was ik eindelijk klaar. Dit is zonder twijfel het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan, maar om de een of andere vreemde reden heb ik me al ingeschreven voor de race van volgend jaar!

Ik heb mijn allereerste halve marathon ooit in Swansea voltooid op zondag 23rd Juni. Deze keer mikte ik op een tijd van minder dan 2 uur en deed het in 1 uur 58 minuten, ik heb echt genoten van de sfeer van dit evenement en gelukkig was het weer aan mijn kant.

Mijn volgende "eerste" is de Glynneath Triathlon op 22nd September. Zwemmen is zeker niet mijn sterkste punt, dus ik verwacht dit veel moeilijker te vinden dan de Duathlon in maart, maar ik hoop dat ik het in een "redelijke" tijd zal kunnen voltooien!

Daarna heb ik me al ingeschreven voor de halve marathon van Cardiff op zondag 6e Oktober en de Richard Burton 10k op zondag 3rd november. Dan denk ik dat het tijd is om te pauzeren voor Kerstmis!

James is mijn inspiratie en ik zal blijven helpen om Ring 20 onder de aandacht te brengen op welke manier dan ook. Ik heb het geluk dat ik zo'n ondersteunende familie heb die me aanmoedigt om mezelf uit te dagen en me aan te moedigen bij elk evenement. Ik zou graag willen denken dat mijn kinderen worden aangemoedigd om in mijn voetsporen te treden en nooit bang zullen zijn om zichzelf te pushen, vooral voor een zaak waar ze net zoveel om geven als ik om Ring20.”

Daniël

juli 2019

Jo Cumberlin, Daniel's zus en moeder van James zegt:

We zijn enorm trots op de prestaties van mijn broer Daniel, zijn inzet om onze familie te ondersteunen bij het vergroten van het bewustzijn en zijn inspanningen om geld in te zamelen. Hij heeft tot nu toe meer dan £ 1.500 ingezameld voor de uitdagingen die hij heeft voltooid. Naast het aangaan van deze uitdagingen hebben Daniel en zijn vrouw Katie een video gemaakt over James en Ring 20. Daniel heeft zichzelf geleerd een video te maken, te knippen en te bewerken die absoluut fantastisch was, en die we lieten zien tijdens ons liefdadigheidsavondevenement in juni 2018 Dit heeft echt geholpen om mensen te laten zien hoe Ring 20 ons als gezin heeft beïnvloed en heeft bijgedragen aan het aanmoedigen van donaties.

Dan-252x300

Heb je een vraag?

Laatste nieuws en onderzoek

Meer weten over ons Ring20 Patiëntervaringsonderzoek 2023? Lees verder...
Weten welke impact het werk van Ring20 (het goede doel) heeft? Lees verder...