MERK: Denne siden er oversatt av Google. Ta kontakt med oss hvis du vil hjelpe oss med å oversette informasjonen.

Søk

Dans fantastiske utfordringer

Dette er Daniel fra Wales som for tiden støtter Ring20 Research and Support UK CIO:

"Jeg prøver å bidra til å øke bevisstheten og innsamlingen for Ring 20 Research & Support UK. Det er en veldedig organisasjon som ligger veldig nært familiens hjerte siden min nevø James lider av det sjeldne ringkromosom 20-syndromet. Jeg ble inspirert av min søster og svogers innsamlingsinnsats i fjor og bestemte meg for at jeg ønsket å gjøre mer for å øke bevisstheten rundt Ring20 ved å delta i så mange sportslige utfordringer som jeg kunne. Jeg håper å fullføre 7 i år, jeg har klart å fullføre 4 så langt, så jeg er i mål.

Jeg startet 2019 med mitt første løp noensinne i National Botanic Gardens of Wales kalt Wildflower Duathlon, det var en kjølig morgen og en tidlig start søndag 10.th Mars. Løpet besto av 5 km løp, 28 km sykkeltur og en andre 5 km løping. Det var første gang jeg måtte fullføre overganger mellom hvert element, og jeg lærte definitivt mye! Det var en tøff, kupert utfordring, men jeg klarte å fullføre den med familien min som heiet meg frem og støttet meg på målstreken. Å ha James der gjorde en enorm forskjell og presset meg definitivt til å komme over målstreken.

Jeg tok så på mitt første 10 km-løp som var søndag 31st mars og var Brecon Carreg Cardiff Bay 10k. Jeg håpet virkelig å fullføre på under 55 minutter, og var glad for å slå det med en sluttid på i underkant av 53 minutter.

På søndag 7th Juni tok jeg på meg den tøffeste utfordringen jeg noen gang har møtt – Dragon Ride som består av 153 km på landeveissykkel fra Margam til Brecon og tilbake, inkludert 6 store topper som tilsvarte 2300 meter oppoverbakke med en gjennomsnittlig stigning på 15%. Etter den første toppen trodde jeg virkelig ikke jeg skulle klare å fortsette løpet, enn si fullføre det, men etter grusomme 7 timer og 57 minutter kom jeg endelig i mål. Dette er uten tvil det vanskeligste jeg noen gang har gjort, men av en eller annen merkelig grunn har jeg allerede meldt meg på neste års løp!

Jeg fullførte mitt første halvmaraton noensinne i Swansea søndag 23rd Juni. Denne gangen siktet jeg på en tid på under 2 timer og klarte det på 1 time og 58 minutter, jeg nøt virkelig atmosfæren på dette arrangementet og heldigvis var været på min side.

Min neste "første" er Glynneath Triathlon 22nd September. Svømming er definitivt ikke min sterke side, så jeg forventer å finne dette mye vanskeligere enn Duathlon tilbake i mars, men jeg håper jeg skal klare å fullføre på "rimelig" tid!

Så etter det har jeg allerede meldt meg på Cardiff halvmaraton søndag 6th oktober og Richard Burton 10k søndag 3rd November. Da tror jeg det er på tide med juleferie!

James er min inspirasjon, og jeg vil fortsette å bidra til å øke bevisstheten om Ring 20 på den måten jeg kan. Jeg er heldig som har en så støttende familie som oppmuntrer meg til å utfordre meg selv og heie meg frem på hvert arrangement. Jeg vil tro at barna mine oppmuntres til å følge i mine fotspor og aldri vil være redde for å presse seg selv, spesielt for en sak de bryr seg like mye om som jeg bryr meg om Ring20.»

Daniel

juli 2019

Jo Cumberlin, Daniels søster og mor til James sier:

Vi er utrolig stolte av min bror Daniels prestasjoner, hans forpliktelse til å støtte familien vår i bevisstgjøring og hans innsamlingsinnsats. Han har samlet inn over £1500 så langt for utfordringene han har fullført. I tillegg til å påta seg disse utfordringene, laget Daniel og hans kone Katie en video om James og Ring 20. Daniel selvlærte seg selv å lage, klippe og redigere en video som var helt fantastisk, og vi viste på vår veldedighetskveld i juni 2018 Dette bidro virkelig til å vise folk hvordan Ring 20 har påvirket oss som familie og bidratt til å oppmuntre til donasjoner.

Dan-252x300

Har du et spørsmål?

Siste nyheter og forskning

Vil du vite mer om vår Ring20 pasientopplevelsesundersøkelse 2023? Les videre...
Vil du vite hvilken innvirkning arbeidet til Ring20 (veldedighetsorganisasjonen) har? Les videre...