MERK: Denne siden er oversatt av Google. Ta kontakt med oss hvis du vil hjelpe oss med å oversette informasjonen.

Søk

Innsamling til Psykisk helseverksted

Vi publiserte nylig en blogg om virkningen på mental Helse på de som lever med en sjelden sykdom. Funnene indikerte at "På grunn av deres sjeldne sykdom følte 95% av respondentene i undersøkelsen seg bekymret eller engstelige, 93% har følt seg stresset, 90% har følt seg lavt, 88% har følt seg følelsesmessig utmattet og 70% har følt seg på bristepunktet".

Ring20 anerkjenner betydningen av psykisk helsevern for familier med r(20)-syndrom, og vi er opptatt av å tilby en mer målrettet støtte til våre familier gjennom å samarbeide med en profesjonell organisasjon som gir rådgivning og velværeressurser til pasientgrupper med sjeldne sykdommer.

Vi er glade for å dele med deg at vi har lyktes med å sikre finansiering fra Pears Foundation og London Catalyst – en stor takk til begge for å støtte dette viktige initiativet.

Finansieringen lar oss sette opp virtuelle workshops for å dele erfaringer, utforske virkninger, mestringsstrategier og finne støtte med andre. Workshopene vil være rettet mot tre forskjellige familiegrupper, nemlig foreldre/omsorgspersoner, pasienter og søsken.

Vi er for tiden i ferd med å planlegge de første workshopene og ytterligere detaljer vil bli delt med deg snart. I mellomtiden, hvis du er interessert i å delta på en av workshopene, kan du gjøre det ved å melde din interesse nedenfor.

Vi håper du ser verdien i dette viktige initiativet, og hvis du ønsker å støtte oss, kan du nå donere til denne saken gjennom vår Donasjonsside.  

Meld din interesse

Registrer deg på vår e-postliste for å bli varslet om våre workshops for psykisk helse. 

Ved å melde deg på nyheter fra Ring20. Jeg aksepterer at du vil bruke opplysningene mine i forhold til personvernerklæring

centre

Har du et spørsmål?

Siste nyheter og forskning

Å bruke genomiske sekvenseringsteknikker er en ny måte å se på r(20) som ikke har blitt gjort før...
En enkel video som forklarer genomet ditt. Takk til veldedighetsorganisasjonen Great Ormond Street Hospital for å la oss dele.